Stoiximan Super League

Μαγνητική την Τετάρτη

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί αύριο ο Αριέλ Ιμπαγάσα για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του τραυματισμού του στο πόδι. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν γυμνάστηκε σήμερα το πρωί καθώς συνέχισε τη θεραπεία μετά από το πρόβλημα που αποκόμισε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. Αρκετή δουλειά στην αμυντική λειτουργία από τον Ζαρντίμ το πρωί της Τρίτης.

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί αύριο ο Αριέλ Ιμπαγάσα για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του τραυματισμού του στο πόδι. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν γυμνάστηκε σήμερα το πρωί καθώς συνέχισε τη θεραπεία μετά από το πρόβλημα που αποκόμισε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Ιμπαγάσα θυμίζουμε γλίστρησε σε μια άσκηση την Δευτέρα και ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι. Αργότερα εξετάσθηκε από τον ιατρό του Ολυμπιακού και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ένα τράβηγμα.

«Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο» έκανε θεραπεία, λόγω του τραβήγματος στον μηρό, το οποίο υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας. Αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο Ίνσμπρουκ», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Δουλειά στην άμυνα
Βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας έδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην πρωινή προπόνηση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Ο Πορτογάλος αφιέρωσε το μεγαλύτερο χρόνο της προπόνησης στον τρόπο με τον οποίο θα αμύνεται η ομάδα, ασχολούμενος γενικά με την λειτουργία όλου του συνόλου και όχι μόνο των καθαρά αμυντικόγενών παικτών. Ο Ζαρντίμ πήρε τους Μοντέστο, Καραγκούνη, Σιόβα, Παπάζογλου, Ποτουρίδη, Φέισα, Μανωλά, Ντιελνά και τον Χαβίτο και δούλεψε μαζί τους.

Οι άλλοι ποδοσφαιριστές (Αμπντούν, Γκουλάν, Ντιόγκο, Φουστέρ, Πάντελιτς, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Τάτος) χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας αλλά κυρίως στο πρέσινγκ σε μικρό χώρο.

Τέλος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χώρισε του παίκτες σε «κίτρινους» (Μοντέστο, Καραγκούνης, Σιόβα, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Τζιμπούρ), «κόκκινους» (Φέισα, Αμπντούν, Γκουλάν, Τάτος, Φουστέρ και Ντιόγκο) και «μπλε» (Μανωλάς, Χαβίτο, Ποτουρίδης, Βλαχοδήμος, Ντιελνά και Πάντελιτς).

Σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, το ένα γκρουπ έκανε επίθεση στο άλλο (εναλλάξ), ανάλογα με το ποιος κέρδιζε την κατοχή. Έτσι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην επιθετική και αμυντική λειτουργία ταυτόχρονα.

Την Τετάρτη θα γίνει διπλή προπόνηση, με το ραντεβού στο γήπεδο να είναι ξανά προγραμματισμένο για τις 9:30 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x