Red Bull Cliff Diving

Ενημέρωση σχετικά με την ψηφοφορία για τον Έλληνα Cliff Diver!

Αναφορικά με την ψηφοφορία μεταξύ των έξι υποψηφίων για την δημοφιλέστερη βουτιά που διήρκεσε από την Παρασκευή 6 μέχρι και την Τρίτη 10 Ιουλίου και 12:00 το μεσημέρι ακριβώς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το δώρο των υποψηφίων που δεν αναδείχθηκαν ως πρώτοι, άρα το δώρο καθενός από τους 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο σε Facebook Likes είναι ένα κιβώτιο των 25 Red Bull συσκευασίας 250ml.

Αναφορικά με την ψηφοφορία μεταξύ των έξι υποψηφίων για την δημοφιλέστερη βουτιά που διήρκεσε από την Παρασκευή 6 μέχρι και την Τρίτη 10 Ιουλίου και 12:00 το μεσημέρι ακριβώς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το δώρο των υποψηφίων που δεν αναδείχθηκαν ως πρώτοι, άρα το δώρο καθενός από τους 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο σε Facebook Likes είναι ένα κιβώτιο των 25 Red Bull συσκευασίας 250ml.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Οι Όροι Ψηφοφορίας τροποποιήθηκαν λοιπόν (σύμφωνα με την παράγραφο 7 των ιδίων των Όρων) και δημοσιεύονται παρακάτω αλλά και στο σχετικό text link της σελίδας: http://www.sport-fm.gr/specials/greekredbullcliffing/


Όροι Ψηφοφορίας
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Η ψηφοφορία διεξάγεται από την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 έως και την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012.

2. Στην ψηφοφορία συμμετέχουν έξι (6) υποψηφιότητες που πληρούσαν τα κριτήρια συμμετοχής και αναδείχθηκαν με την αποκλειστική γνώμη των υπευθύνων του NovaΣΠΟΡ FM την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

3. Νικητής της ψηφοφορίας θα αναδειχθεί ο συμμετέχων που θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα Facebook Likes στον μετρητή κάτω από την φωτογραφία του στην κεντρική σελίδα του διαγωνισμού μέχρι τις 12:00, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012.

4. Ο νικητής της ψηφοφορίας κερδίζει ένα ταξίδι στις Αζόρες για ένα άτομο με πληρωμένη διαμονή, διατροφή και αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί 20 με 22 Ιουλίου στο πλαίσιο του event Red Bull Cliff Diving που θα πραγματοποιηθεί στις Αζόρες το παραπάνω διάστημα. Οι πέντε υποψήφιοι που δεν θα κερδίσουν το ταξίδι, θα παραλάβουν από 1 κιβώτιο των 25 Red Bull (συσκευασία 250ml) έκαστος.

5. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθεί, όπως και οι πέντε υποψηφίου, από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την απολαβή του δώρου του. Για την αποδοχή του δώρου του ο νικητής και οι πέντε υποψήφιοι θα πρέπει να αποδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο τους ζητηθεί από το Διοργανωτή.

6. Με τη συμμετοχή του στην παρούσα προωθητική ενέργεια, κάθε υποψήφιος αναγνωρίζει ότι τα μη ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το Διοργανωτή για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της ψηφοφορίας, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας της Διοργανώτριας (contest@sday.gr). Με την αποδοχή του Δώρου ο κάθε υποψήφιος εκ των έξι (6) συναινεί στη χρήση του ονόματος και της εικόνας του σε πάσης φύσεως υλικό για διαφημιστικούς σκοπούς ή / και σκοπούς δημοσίων σχέσεων (ενδεικτικά προωθητικό υλικό, καταχωρίσεις, Δελτία Τύπου, κ.λπ.) μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

7. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.

8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x