Ευρώπη

Επισημοποίησε την… κλοπή η Μακάμπι!

Την απόκτηση του Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ ανακοίνωσε και επίσημα την Τρίτη (10/7) η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, με διαβατήριο Αζερμπαϊτζάν, ήταν μία «ανάσα» από τη Γαλατασαράι, ωστόσο η «ομάδα του λαού» με… αστραπιαίες κινήσεις τον «έκλεψε» και πλέον θα ανήκει στο δυναμικό της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την απόκτηση του Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ ανακοίνωσε και επίσημα την Τρίτη (10/7) η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, με διαβατήριο Αζερμπαϊτζάν, ήταν μία «ανάσα» από τη Γαλατασαράι, ωστόσο η «ομάδα του λαού» με… αστραπιαίες κινήσεις τον «έκλεψε» και πλέον θα ανήκει στο δυναμικό της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κάνερ-Μέντλεϊ έρχεται από μία πολύ καλή χρονιά στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Βαλένθια, όπου είχε κατά μέσο όρο 12,6 πόντους και 6,7 ριμπάουντ.

«Ο Νικ είναι μία πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα, τόσο ως παίκτης, όσο και ως άτομο. Είναι ακριβώς ό,τι ψάχναμε στη θέση “4”, μετά και την αποχώρηση του Μπλου. Η επιθετική άμυνα που παίζει αλλά και ο ενθουσιασμός του, είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Τον παρακολουθούσαμε για χρόνια και είμαι χαρούμενος που τον φέραμε στη Μακάμπι», δήλωσε για την απόκτηση του Κάνερ-Μέντλεϊ ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x