Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Έπρεπε να ξεκουραστώ»

Την ανάγκη της ξεκούρασης και της αποστασιοποίησης από το μπάσκετ, για μερικό χρονικό διάστημα, επανέλαβε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Μπανταλόνα. Ο «Ζοτς», ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της καταλανικής ομάδας με αφορμή ενός γυρίσματος του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, τόνισε πως η επιθυμία του φέτος είναι να αφιερώσει τον ελεύθερό του χρόνο στην οικογένειά του.

Την ανάγκη της ξεκούρασης και της αποστασιοποίησης από το μπάσκετ, για μερικό χρονικό διάστημα, επανέλαβε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Μπανταλόνα.

Ο «Ζοτς», ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της καταλανικής ομάδας με αφορμή ενός γυρίσματος του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, τόνισε πως η επιθυμία του φέτος είναι να αφιερώσει τον ελεύθερό του χρόνο στην οικογένειά του.

«Για 13 χρόνια ήμουν ευτυχισμένος στην Αθήνα. Όμως, πιστεύω πως φέτος έπρεπε να ξεκουραστώ και εγώ και η οικογένειά μου. Θα περάσω χρόνο μαζί τους και θα προσπαθήσω να κάνω αυτά που δεν κατάφερα να κάνω για 21 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμουν με την προπονητική και τώρα έχω την ευκαιρία να ηρεμήσω και να περάσω τον ελεύθερό μου χρόνο με ανθρώπους που εκτιμώ», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ιστοσελίδα της Μπανταλόνα, στην οποία βρισκόταν τη σεζόν 1993/94.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x