Γενικά

Πώς να μην την αθωώσεις; (pics)

Μόλις έγινε γνωστό ότι η Χoπ Σόλο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία, ο ποδοσφαιρικός κόσμος –και όχι μόνο- ταράχθηκε. Αλλά τελικά η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της και η 31 ετών τερματοφύλακας των ΗΠΑ την γλίτωσε με δημόσια προειδοποίηση και θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε τις ικανότητες της κάτω από τα γκολπόστ αλλά κυρίως την… ίδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μόλις έγινε γνωστό ότι η Χoπ Σόλο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία, ο ποδοσφαιρικός κόσμος –και όχι μόνο- ταράχθηκε.

Αλλά τελικά η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της και η 30χρονη τερματοφύλακας των ΗΠΑ την γλίτωσε με δημόσια προειδοποίηση και θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε τις ικανότητες της κάτω από τα γκολπόστ αλλά κυρίως την… ίδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Μόλις πληροφορήθηκα το γεγονός», είπε η Σόλο «επικοινώνησα με την USADA (σ.σ. η αμερικάνικη οργάνωση αντί-ντόπινγκ) και μοιράστηκα μαζί τους τι έγινε κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έκανα ένα λάθος και ότι το φάρμακο αυτό δεν είχε καμία επίδραση στην απόδοσή μου».

Και πώς να μην πιστέψεις, λέμε εμείς;

«Είμαι ένα άτομο που πιστεύει στον καθαρό αθλητισμό και ανυπομονώ να εκπροσωπήσω την χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου», συμπλήρωσε.

Και εμείς ανυπομονούμε Χοπ Σόλ! Και παραθέτουμε και τους λόγους.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x