Γενικά

Αρνήθηκε ο Ντελ Πιέρο!

Αρνητικά απάντησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο που «άκουσε» από την Μουάνγκ Τονγκ Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας! Πλέον, ο «πιντουρίκιο» στρέφεται σε άλλες λύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, με τα πρωταθλήματα της Αμερικής και της Βραζιλίας να είναι πρώτα στη λίστα.

Αρνητικά απάντησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο που «άκουσε» από την Μουάνγκ Τονγκ Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας!

Πλέον, ο «πιντουρίκιο» στρέφεται σε άλλες λύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, με τα πρωταθλήματα της Αμερικής και της Βραζιλίας να είναι πρώτα στη λίστα.

Την Τρίτη το βράδυ o Ντελ Πιέρο είχε ραντεβού με τους υπεύθυνους της ταϊλανδέζικης ομάδας, ωστόσο δεν πείστηκε από την προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας, παρά το… χρυσάφι που στρώθηκε στα πόδια του.

Πρώτος «στόχος» και… όνειρο του πρώην αρχηγού της Γιουβέντους είναι να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και τους Γκάλαξι. Ωστόσο, για να προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο, θα πρέπει οι Αμερικάνοι να «θυσιάσουν» ένα από τα τρία μεγάλα συμβόλαια που έχουν. Ένας εκ των Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λάντον Ντόνοβαν και Ρόμπι Κιν θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα, τα οποία θα δοθούν για τον «πιντουρίκιο».

Τα… αυτιά του Ντελ Πιέρο, ή αν προτιμάτε του ατζέντη αδερφού του, βρίσκονται και στην Βραζιλία, όπου θεωρείται πολύ πιθανό τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει πρόταση από την Φλαμένγκο. Σίγουρα, το… ταξίδι του 37χρονου Ιταλού για το νέο προορισμό της καριέρας του μόλις ξεκίνησε.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x