Stoiximan Super League

«Ναι» από Λυμπερόπουλο χωρίς πολλά… λόγια

Η ευκολότερη περίπτωση για την διοίκηση της ΑΕΚ σε ότι αφορά στους διακανονισμούς των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές της, είναι αυτή του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Μεσσήνιος επιθετικός χωρίς να μπει σε χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης και μάλιστα θα χαρίσει και κάποια χρήματα στην ομάδα.

Η ευκολότερη περίπτωση για την διοίκηση της ΑΕΚ σε ότι αφορά στους διακανονισμούς των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές της, είναι αυτή του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο Μεσσήνιος επιθετικός χωρίς να μπει σε χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης και μάλιστα θα χαρίσει και κάποια χρήματα στην ομάδα.

Οι επαφές της διοίκησης της ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται συνεχίζονται. Ωστόσο, στην περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου τα πράγματα ήταν πολύ απλά.

Ο «Λύμπε» με εμφανή διάθεση να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, αποδέχθηκε χωρίς πολλές κουβέντες και διαπραγματεύσεις την πρόταση που του έκανε η διοίκηση και μάλιστα δεν είχε πρόβλημα να χαρίσει και ένα μέρος των οφειλομένων.

Ο Λυμπερόπουλος θα πάρει άμεσα ένα μέρος των χρημάτων που πήρε η ΑΕΚ από την συμμετοχή του ίδιου και του Γρηγόρη Μάκου στο Euro με την Εθνική ομάδα και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα πάρει σε δέκα ισόποσες δόσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x