Stoiximan Super League

Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ!

Μετά από συνεδρίαση αρκετών ωρών η νέα διοίκηση του ΟΦΗ είναι γεγονός. Αυτή θα αποτελείται από τους Μαχλά, Λελεδάκη, Τουγλή, Μανουσάκη, Πουλινάκη, Τσαμπουράκη, Γεωργακάκη, Κλάδο και Σπυριδάκη, ενώ τον επόμενο μήνα στο διοικητικό συμβούλιο θα προστεθούν άλλα δύο μέλη.

Μετά από συνεδρίαση αρκετών ωρών η νέα διοίκηση του ΟΦΗ είναι γεγονός.

Αυτή θα αποτελείται από τους Μαχλά, Λελεδάκη, Τουγλή, Μανουσάκη, Πουλινάκη, Τσαμπουράκη, Γεωργακάκη, Κλάδο και Σπυριδάκη, ενώ τον επόμενο μήνα στο διοικητικό συμβούλιο θα προστεθούν άλλα δύο μέλη.

Κατά τα άλλα στο κλειστό του ΒΑΚ κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης το «παρών» έδωσαν περίπου 200 άτομα. Αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο ήταν ο Σήφης Κορωνάκης, ο οποίος μίλησε για τα λάθη που έγιναν τόσο από την δική του διοίκηση όσο και από παλιότερες, τους νεαρούς παίκτες που υπέγραψαν στον ΟΦΗ επί προεδρίας του, αλλά και για τον Βασίλη Ξημέρη τον οποίο κατηγόρησε για επεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Αυτός που πήρε την «σκυτάλη» ήταν ο Κώστας Κλάδος. Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας εξέφρασε την άποψη πως υπάρχει ελπίδα για να σωθεί ο ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως το αθλητικό τμήμα με το διοικητικό θα πρέπει να διαχωριστούν.

Τρίτος μίλησε ο Νίκος Μαχλάς. Ο παλαίμαχος επιθετικός πως η ομάδα χρειάζεται όραμα για να μην «βουλιάξει». Επόμενος που πήρε τον λόγο ήταν ο Γιάννης Παπαματθαιάκης, ο οποίος τόνισε για να σωθεί ο ΟΦΗ θέλει την βοήθεια τόσο των παλιότερων όσο και καινούργιων παραγόντων, ενώ είπε ότι ο Μαχλάς πρέπει να δώσει οικονομική λύση στην ΠΑΕ.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον παλαίμαχο στραίκερ. Έτσι, ο Νίκος Μαχλάς ξανά πήρε το λόγο και τόνισε πως δεν θα ηγηθεί της προσπάθειας που γίνεται, αλλά θα βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται από την μεριά του. Επίσης, είπε πως δεν αποποιείται τις ευθύνες του, ενώ εξέφρασε την άποψη πως παρά το γεγονός πως ΟΦΗ χρωστάει αρκετά χρήματα μπορεί να τα καταφέρει.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x