Ελλάδα

Φύγαμε για τελικό!

Τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό του Euro U-19 που διεξάγεται στην Εσθονία, θέλει η Εθνική ομάδα των Νέων στο σημερινό (16:45, Eurosport 2) ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία, στο «Lillekula» του Ταλίν. Το μικρό… Πειρατικό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο μοναδικός απών θα είναι ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Κανονικά προπονήθηκε ο Νίκος Μαρινάκης, αλλά ο Κώστας Τσάνας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό του Euro U-19 που διεξάγεται στην Εσθονία, θέλει η Εθνική ομάδα των Νέων στο σημερινό (16:45, Eurosport 2) ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία, στο «Lillekula» του Ταλίν.

Το μικρό… Πειρατικό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο μοναδικός απών θα είναι ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Κανονικά προπονήθηκε ο Νίκος Μαρινάκης, αλλά ο Κώστας Τσάνας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Στις τάξεις της Εθνικής ομάδας η ψυχολογία είναι στα ύψη ύστερα από τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Εσθονία (4-1) και –κυρίως- κόντρα στην Πορτογαλία (3-2), με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή αυτοπεποίθηση ενόψει του ημιτελικού με την Αγγλία.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Κανονικά συμμετείχε και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος είχε χάσει το ματς με την Πορτογαλία (3-2), λόγω τραυματισμού, όμως ο Κώστας Τσάνας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Μοναδικός απών από τον ημιτελικό θα είναι ο τιμωρημένος Χάρης Μαυρίας, καθώς είχε αποβληθεί –με δύο κίτρινες κάρτες- στο προηγούμενο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας, Μπάλλας, Φουρλάνος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

Πιθανή ενδεκάδα της Αγγλίας: Τζόνστον, Ντάιερ, Ρόμπινσον, Θορπ, Τσαλόμπα, Μπεραχίνο, Κέιν, Ρέντμοντ, Χολ, Θορν, Λάνστραμ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δανός, Κεν Χάνσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x