Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στον τάφο»

Χωρίς καμία διάθεση να ωραιοποιήσει τα πράγματα περιέγραψε ο Θωμάς Μαύρος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ. «Είναι ήδη στον τάφο… Όλοι μας κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να την αναστήσουμε», τόνισε ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου για το τέλος. «Εάν δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, στις 7 Αυγούστου η ΑΕΚ τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Χωρίς καμία διάθεση να ωραιοποιήσει τα πράγματα περιέγραψε ο Θωμάς Μαύρος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ.

«Είναι ήδη στον τάφο… Όλοι μας κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να την αναστήσουμε», τόνισε ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης στην «Ώρα των ΣΠΟΡ» και σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου για το τέλος.

«Εάν δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, στις 7 Αυγούστου η ΑΕΚ τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήρθε η ώρα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αποφασίσουμε αν η ΑΕΚ θα μείνει στις ζωές μας. Θέλουμε μία ΑΕΚ ζωντανή ή δεν θέλουμε; Πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Ο κόσμος της ομάδας μας θα πρέπει να καταλάβει ότι η ΑΕΚ δεν είναι απλά στην εντατική.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στον τάφο και όλοι μας κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να την αναστήσουμε. Κακά τα ψέμματα, αλλά καλοκαιρινός... Άγιος Βασίλης ακόμα δεν έχει φανεί. Δεν ξέρω αν θα φανεί κιόλας. Και εγώ και η διοίκηση της ομάδας προσπαθούμε να βρούμε ανθρώπους που θέλουν ή φέρονται να βοηθήσουν. Να προσφέρουν μια έξτρα οικονομική βοήθεια, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα το ανακοινώσιμο»
, τόνισε αρχικά ο Θωμάς Μαύρος και συνέχισε:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ρίξω όλο το βάρος της ευθύνης στον κόσμο. Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Είναι όμως αναγκαιότητα να πάρουμε μία απόφαση. Ακούω συνεχώς για τα σενάρια στη Δ' Εθνική. Μόνο στην σκέψη, σιχαίνομαι αυτό το πράγμα. Χωρίς βοήθεια όμως δεν θα μπορέσω να το αποτρέψω. Δεν ζήτησα κάτι εξωπραγματικό. Ζήτησα από τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα είτε ν' αγοράσει διαρκείας τα οποία είναι πιο φθηνά από ποτέ, είτε να βοηθήσει μέσω του λογαριασμού. Δυστυχώς είναι η μόνη λύση. Αν δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, στις 7 Αυγούστου η ΑΕΚ τελειώνει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x