Δελτία Τύπου

Σπουδάστε στο Κ.Α.Ρ. απ’ όπου κι αν βρίσκεστε!

Σας καλωσορίζουμε στο , την εκπαίδευση εξ αποστάσεως ( blended e- learning) του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Σας καλωσορίζουμε στο e-KAΡ, την εκπαίδευση εξ αποστάσεως ( blended e- learning) του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ ιδρύθηκε το 1994 και από τότε βρίσκεται στη κορυφή της εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στην κατάρτιση στο επάγγελμα του Αθλητικού Συντάκτη εντύπων, ραδιοφώνου, τηλεόρασης και διαδικτύου.

Με μοναδικό στόχο τη σωστή εκπαίδευση της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και παράλληλα την κάλυψη των αναγκών που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, σας προσκαλούμε στο ταξίδι της εκπαίδευσης από απόσταση.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης του blended e-learning του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ καλύπτει όλες τις ανάγκες των Σπουδαστών του, υποστηρίζοντας τη μαθησιακή διαδικασία μέσω σύγχρονων, ασύγχρονων λειτουργιών και εικονικών αιθουσών.

Οι δυνατότητες της δυναμικής του πλατφόρμας προσαρμόζονται αναλόγως των απαιτήσεων κάθε εκπαιδευομένου, δίνοντάς του με αυτόν τον τρόπο την ευχέρεια χώρου και χρόνου.

Διευθύνεται και στελεχώνεται από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες Αθλητικούς Συντάκτες της χώρας, με επικεφαλής το Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

H διάρκεια της κατάρτισης στο επάγγελμα του Αθλητικού Συντάκτη μέσω του blended e- learning του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ορίζεται στα δύο (2) σπουδαστικά εξάμηνα.

…Σας προσκαλούμε στο νέο κόσμο, στο σίγουρο και έγκυρο μέλλον της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Στο ηλεκτρονικό Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Στη Σχολή των επιτυχημένων Αθλητικών Συντακτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x