Ευρώπη

«Φουντώνουν» οι φήμες για Βάσκεθ

Όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ο Φραν Βάσκεθ, τόσο οι φήμες πληθαίνουν γύρω από το όνομά του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Encestando.es», ο Ισπανός σέντερ έχει στα χέρια του προτάσεις από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ ο μάνατζέρ του αποκάλυψε στον ισπανικό Τύπο, πως ο πελάτης του έχει δεχθεί «κρούση» από την Τουρκία αλλά και από ομάδες του NBA.

Όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ο Φραν Βάσκεθ, τόσο οι φήμες πληθαίνουν γύρω από το όνομά του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Encestando.es», ο Ισπανός σέντερ έχει στα χέρια του προτάσεις από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ ο μάνατζέρ του αποκάλυψε στον ισπανικό Τύπο, πως ο πελάτης του έχει δεχθεί «κρούση» από την Τουρκία αλλά και από ομάδες του NBA.

Η Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον Βάσκεθ συμβόλαιο για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Ισπανός σέντερ αρνήθηκε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο και σαφώς περισσότερα χρήματα, ενώ η Ουνικάχα μονοετές με 1,5 εκατ. ευρώ. πάντως, ο μάνατζέρ του κάνει λόγο για μία πολύ καλή πρόταση από την Τουρκίας, χωρίς να αποκαλύπτει την ομάδα, ενώ ενδιαφέρον για τον πελάτη του υπάρχει και από το NBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x