Ελλάδα

Πανευτυχείς και ψυχωμένοι στην Εθνική!

Στα… σύννεφα πετούν οι Έλληνες διεθνείς μετά τη νίκη επί της Αγγλίας και την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων. Τρεις εξ αυτών, οι Μπουγαΐδης, Λυκογιάννης και Διούδης εξηγούν με ποιο τρόπο ξεπέρασαν τις δυσκολίες και περιγράφουν τα συναισθήματά τους εν όψει του μεγάλου τελικού την Κυριακή.

Στα… σύννεφα πετούν οι Έλληνες διεθνείς μετά τη νίκη επί της Αγγλίας και την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

Τρεις εξ αυτών, οι Μπουγαΐδης, Λυκογιάννης και Διούδης εξηγούν με ποιο τρόπο ξεπέρασαν τις δυσκολίες και περιγράφουν τα συναισθήματά τους εν όψει του μεγάλου τελικού την Κυριακή.





Αναλυτικά, όσα είπαν οι διεθνείς:

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: «Ευχαριστώ το Θεό που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Αυτό το ματς ήταν η υπέρβαση του τουρνουά. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ένιωθα την καρδιά των συμπαικτών μου να χτυπά μέσα μου. Γι΄ αυτό νικήσαμε, γιατί όλοι νιώθαμε και θέλαμε το ίδιο. Γιατί είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια».

Μπάμπης Λυκογιάννης: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίξαμε με παίκτη λιγότερο για 75 ολόκληρα λεπτά. Όμως, πιστεύαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και δεν φοβηθήκαμε. Σήμερα δώσαμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Είμαι πανευτυχής που σκόραρα και καταφέραμε να πάμε στον τελικό».

Σωκράτης Διούδης: «Αισθάνομαι τεράστια χαρά και περηφάνια. Στη φάση του πέναλτι, απλώς προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν σταματήσαμε να κυνηγάμε τη νίκη ούτε για ένα λεπτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλα τα μέλη της αποστολής, γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x