Stoiximan Super League

Ζητούσαν παράταση!

Υπερβολικό ζήλο έδειξαν στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Πανιωνίου, κάτι που ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός χώρισε σε ομάδας τους «κυνανέρυθρους» οι οποίοι έδειξαν να… τιμούν την φανέλα που φοράνε.

Υπερβολικό ζήλο έδειξαν στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Πανιωνίου, κάτι που ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός χώρισε σε ομάδας τους «κυνανέρυθρους» οι οποίοι έδειξαν να… τιμούν την φανέλα που φοράνε.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν την παράταση της προπόνησης για να καταφέρουν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους στα παιχνίδια με την μπάλα που περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα.

Η πρωινή προπόνηση βέβαια ήταν εξοντωτική, καθώς οι παίκτες, για πρώτη φορά στην προετοιμασία, υπήρχε μόνο τρέξιμο χωρίς οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν καθόλου μπάλα.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η περίοδος δοκιμής του τερματοφύλακα Μιχάλη Αγριμάκη, ο οποίος αποχωρεί από το πρόγραμμα προπονήσεων του Πανιωνίου.

Αναφορικά με τους απόντες, ο Στάθης Ρόκας αναμένεται να επιστρέψει αύριο ή μεθαύριο στις προπονήσεις, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Επίσης, οι Σταυροθανασόπουλος και Όμο δεν προπονήθηκαν το πρωί λόγω πυρετού, με τον δεύτερο να αισθάνεται καλύτερα και το ιατρικό επιτελείο να του επιτρέπει να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, το Σάββατο μία και ενώ την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x