Αγγλία

«Έκλεισε» ο Μπορίνι!

Τη φανέλα της Λίβερπουλ προβάρει από αργά χθες το βράδυ ο Φάμπιο Μπορίνι! Όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport», η «χρυσή τομή» με τη Ρόμα βρέθηκε και ο Ιταλός επιθετικός θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «κόκκινων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Τη φανέλα της Λίβερπουλ προβάρει από αργά χθες το βράδυ ο Φάμπιο Μπορίνι!

Όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport», η «χρυσή τομή» με τη Ρόμα βρέθηκε και ο Ιταλός επιθετικός θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «κόκκινων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τα ξημερώματα της Παρασκευής και η συμφωνία έκλεισε στα 10 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» έχουν βρει από τώρα τον τρόπο για να ξοδέψουν τα χρήματα που θα τους αποφέρει η πώληση του 21χρονου επιθετικού. Ο Ματία Κάστρο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και σύμφωνα με την «Gazzetta», οι διοικούντες θα περιμένουν τις επόμενες μέρες να τους καταβληθεί το ποσό από τη Λίβερπουλ για να «τρέξουν» τις διαδικασίες απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Εντός του Σαββατοκύριακου ο Μπορίνι θα μεταβεί στην Αγγλία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στους «reds».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x