Επικαιρότητα

Χρυσή Αυγή: «Θητεία και οι γυναίκες»!

Οι προτάσεις που έχει για την στρατιωτική θητεία το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, η αλήθεια είναι, πως ακούγονται κάπως ριζοσπαστικές. Αφού η Χρυσή Αυγή τονίζει πως πρέπει να διπλασιαστεί η θητεία των ανδρών από 9 σε 18 μήνες και πως πρέπει να υπηρετήσουν ακόμη και οι γυναίκες! Αν και δεν θέλουν να… ζορίσουν και πολύ το ωραίο φύλλο και προτάθηκε η 14μηνη θητεία…

Οι προτάσεις που έχει για την στρατιωτική θητεία το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, η αλήθεια είναι, πως ακούγονται κάπως ριζοσπαστικές.

Αφού η Χρυσή Αυγή τονίζει πως πρέπει να διπλασιαστεί η θητεία των ανδρών από 9 σε 18 μήνες και πως πρέπει να υπηρετήσουν ακόμη και οι γυναίκες!

Αν και δεν θέλουν να… ζορίσουν και πολύ το ωραίο φύλλο και προτάθηκε η 14μηνη θητεία…

«Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού, ενώ το επίπεδο εκπαίδευσης των οπλιτών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις διαρκείς μειώσεις του χρόνου στράτευσης», αναφέρει αρχικά η Χρυσή Αυγή.

Και συνεχίζει: «Οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άνδρες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου».

Απόψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν τα νούμερα και την δημοτικότητα του κόμματος ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες, που η Χρυσή Αυγή τα πάει και καλύτερα, σύμφωνα με τις στατιστικές έρευνες… Τι να πεις…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x