Stoiximan Super League

Θλάση ο Φουστέρ

Άσχημα είναι τα… μαντάτα στον Ολυμπιακό για τον Νταβίντ Φουστέρ. Θλάση στην γάμπα έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός μέσος κάτι που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες. Θλάση και ο Γκουλάν. , δήλωσε ο μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό.

Άσχημα είναι τα… μαντάτα στον Ολυμπιακό για τον Νταβίντ Φουστέρ. Θλάση στην γάμπα έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός μέσος κάτι που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες.

Ο Φουστέρ τραυματίστηκε στην τελευταία φάση της προπόνησης της Τετάρτης και σήμερα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεών του. Αυτές έδειξαν θλάση στην γάμπα που σημαίνει ότι ο Ισπανός μέσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ λοιπόν δεν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στα πρώτα φιλικά που έχει προγραμματιστεί να δώσει η ομάδα του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Aπό εκεί και πέρα, θλάση στον ορθό μηριαίο έχει υποστεί τελικά και ο Γκουλάν. Ο Σέρβος ακραίος αμυντικός-μέσος, μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να "κοπεί" οριστικά και να αποχωρήσει από την προετοιμασία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στο απογευματινό πρόγραμμα, οι "ερυθρόλευκοι" παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, γυμνάστηκαν κανονικά. Οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Άχενκιρχ και έκαναν ο καθένας το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις με την μπάλα και στο τελείωμα των φάσεων ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είναι προγραμματισμένο στις 19:00 το πρώτο φιλικό των "ερυθρόλευκων" με αντίπαλο την Σπαρτάκ Μόσχας του Έμερι και έτσι αύριο το πρωί θα κάνουν ένα χαλάρωμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x