Stoiximan Super League

Κόπιασαν και ανταμείφθηκαν

Την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες του Πανιωνίου στην προετοιμασία αντάμειψε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Παρ’ όλο που υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση για αύριο το πρωί, ο 36χρονος προπονητής την… χάρισε στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θα έχουν ρεπό.

Την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες του Πανιωνίου στην προετοιμασία αντάμειψε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Παρ’ όλο που υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση για αύριο το πρωί, ο 36χρονος προπονητής την… χάρισε στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θα έχουν ρεπό.

Αναφορικά με την σημερινή μέρα, το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και το απόγευμα παιχνίδια τακτικής και κατοχής μπάλας.

Απών για άλλη μία φορά ο Στάθης Ρόκας λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Από Δευτέρα αναμένεται να γυμνασθεί ξανά ο 28χρονος μέσος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γιατρού της ομάδας.

Κυριακή πρωί είναι η επόμενη συγκέντρωση της ομάδας όταν και θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x