Gossip

Και ο Ιμπραΐμοβιτς στον… κόσμο του!

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο ατζέντης του κάνει ταξίδια ανά την Ευρώπη ασταμάτητα για να «κλείσει» την υπόθεση, καθώς έχει κάνει το Ιταλία-Σουηδία-Γαλλία, Κολιάτσου-Παγκράτι. Και ο ίδιος ο Σουηδός την ίδια στιγμή κάνει ταξιδάκια αναψυχής στην Φορμεντέρα, στις Βαλεαρίδες Νήσους, καθώς την Παρασκευή πήρε το… πρώτο αεροπλάνο και «πετάχτηκε» ως εκεί.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο ατζέντης του πραγματοποιεί ταξίδια ανά την Ευρώπη ασταμάτητα για να «κλείσει» την υπόθεση, καθώς έχει κάνει το Ιταλία-Σουηδία-Γαλλία, Κολιάτσου-Παγκράτι.

Και ο Σουηδός την ίδια στιγμή κάνει ταξιδάκια αναψυχής στην Φορμεντέρα, στις Βαλεαρίδες Νήσους, καθώς την Παρασκευή πήρε το… πρώτο αεροπλάνο και «πετάχτηκε» ως εκεί.

Παρέα φυσικά έχει τον «κολλητό» του στην Μίλαν, Πίπο Ιντζάγκι του οποίου ανήκει και η βίλα που έχουν καταλύσει, ενώ τρίτος στην παρέα είναι ένας άλλος παίκτης της ομάδας, ο Ιγκνάσιο Αμπάτε.

Άντε να δούμε πότε σκοπεύει να αποφασίσει που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο από τη νέα σεζόν. Ενδεχομένως το αεράκι να τον βοηθήσει.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x