Ελλάδα

Τους έδωσαν το σύνθημα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Κώστα Κατσουράνη είχαν οι παίκτες του Κώστα Τσάνα, οι οποίοι προετοιμάζονται για τον αυριανό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού τηλεφώνησαν στον Τάκη Φύσσα, μέσω του οποίου μετέφεραν στους νεαρούς διεθνείς τα θερμά τους συγχαρητήρια, αλλά και τις ευχές για τον αυριανό τελικό.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Κώστα Κατσουράνη είχαν οι παίκτες του Κώστα Τσάνα, οι οποίοι προετοιμάζονται για τον αυριανό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού τηλεφώνησαν στον Τάκη Φύσσα, μέσω του οποίου μετέφεραν στους νεαρούς διεθνείς τα θερμά τους συγχαρητήρια, αλλά και τις ευχές για τον αυριανό τελικό.

Εξυπακούεται ότι αμφότεροι έδωσαν σύνθημα νίκης. Στον Φύσσα τηλεφώνησε και ο Σάντος, ο οποίος έστειλε και γραπτό μήνυμα στον Τσάνα.

Στην αποστολή τηλεφώνησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος αύριο το πρωί μεταβαίνει στο Ταλίν για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x