Ιταλία

Προχωράει για Τζέκο η Μίλαν

Ο Εντίν Τζέκο είναι ο «εκλεκτός» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την ενίσχυση της επίθεσης της Μίλαν, όπως γράφει σήμερα (14/07) η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». O προπονητής της ιταλικής ομάδας θέλει να αντικαταστήσει με τον Βόσνιο φορ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Εντίν Τζέκο είναι ο «εκλεκτός» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την ενίσχυση της επίθεσης της Μίλαν, όπως γράφει σήμερα (14/07) η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

O προπονητής της ιταλικής ομάδας θέλει να αντικαταστήσει με τον Βόσνιο φορ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον Ιανουάριο του 2011 η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 32 εκατ. ευρώ στην Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Τζέκο, όμως δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπήρξαν με τη συμμετοχή του στην Premier League.

Ο διεθνής φορ εμφανίζεται χαρούμενος στην Αγγλία, όμως θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι ετήσιες απολαβές του 26χρονου φορ ανέρχονται στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ του Ιμπραΐμοβιτς φτάνουν τα 12 εκατ. ευρώ. Την περσινή σεζόν ο Τζέκο έπαιξε σε 43 αγώνες, έχοντας 19 γκολ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x