Αγγλία

«Ψήνει» μεταγραφή ο Φέργκιουσον

Έτοιμη να δαπανήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Λέιτον Μπέινς από την Έβερτον είναι η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν έναν ικανό αριστερό μπακ για να ετοιμάσουν τη διαδοχή του Πατρίς Εβρά και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει καταλήξει στον 27χρονο διεθνή Άγγγλο, για τον οποίο θα κινηθεί επίσημα.

Έτοιμη να δαπανήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Λέιτον Μπέινς από την Έβερτον είναι η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν έναν ικανό αριστερό μπακ για να ετοιμάσουν τη διαδοχή του Πατρίς Εβρά και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει καταλήξει στον 27χρονο διεθνή Άγγγλο, για τον οποίο θα κινηθεί επίσημα.

Τα «ζαχαρωτά» κοστολογούν τον παίκτη κάτι παραπάνω από 15 εκατομμύρια λίρες, ποσό που ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς και η Έβερτον έχει άμεση ανάγκη από ρευστό.

Εφόσον οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, είναι δεδομένο ότι η μεταγραφή θα είναι θέμα ωρών, καθώς επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να κάνει το βήμα παραπάνω σε μία μεγαλύτερη ομάδα, η οποία θα τον βοηθήσει να εξασφαλίσει θέση βασικού και στην εθνική ομάδα.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x