Ιταλία

«Έδεσε» Αστόρι για να… έχει

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Κάλιαρι υπέγραψε ο Ντάβιντε Αστόρι για ακόμα ένα χρόνο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2015, με το σημαντικό στοιχείο να είναι ότι πλέον διπλασιάζεται ο ετήσιος μισθός του. Ταυτόχρονα, βάζει «τέλος» στις ορέξεις της Μίλαν να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι ο Αστόρι είναι ο νούμερο ένα αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα σε περίπτωση που μετακομίσει ο τελευταίος στο Παρίσι.

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Κάλιαρι υπέγραψε ο Ντάβιντε Αστόρι για ακόμα ένα χρόνο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2015, με το σημαντικό στοιχείο να είναι ότι πλέον διπλασιάζεται ο ετήσιος μισθός του.

Ταυτόχρονα, βάζει «τέλος» στις ορέξεις της Μίλαν να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι ο Αστόρι είναι ο νούμερο ένα αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα σε περίπτωση που μετακομίσει ο τελευταίος στο Παρίσι.

Ο 25χρονος αμυντικός έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για το σύλλογο της Σαρδηνίας, όπου αγωνίζεται από το 2008, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, παρά τις «σειρήνες» από το Μιλάνο. Βέβαια, η αφοσίωση του Αστόρι στην Κάλιαρι θα αυξήσει παράλληλα και τον προσωπικό του λογαριασμό, καθώς από τα 400.000 ευρώ που αμειβόταν μέχρι σήμερα, θα πάει στα 800.000 ευρώ από τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη νέα συμφωνία.

Βέβαια, αν οι Μιλανέζοι πουλήσουν τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί του ποσού των 65 εκατ. ευρώ, σίγουρα θα μπορούν να διαθέσουν κάποιο μέρος αυτών για την απόκτηση του Αστόρι. Όλα αυτά υποθετικά, μέχρι να δούμε την οριστική κατάληξη στο μεταγραφικό… σίριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x