Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Σπαρτάκ Μόσχας 1-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας. Στο 1-1 το παιχνίδι με τα γκολ των Πάντελιτς στο 51 και Ουέλινγκτον στο 86΄! Τη μισή ομάδα άλλαξε στο ημίχρονο ο Ζαρντίμ. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του τεστ των «ερυθρόλευκων» από το www.sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας. Στο 1-1 το παιχνίδι με τα γκολ των Πάντελιτς στο 51 και Ουέλινγκτον στο 86΄!

Τη μισή ομάδα άλλαξε στο ημίχρονο ο Ζαρντίμ.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του τεστ των «ερυθρόλευκων» από το www.sport-fm.gr.



91΄Τέλος στο ματς.

86΄Γκολ για την Σπαρτάκ. Ο Ουέλινγκτον μετά από λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού, νικάει τον Κάρολ και κάνει το 1-1

83΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Χαβίτο μπαίνει ξανά, στην θέση του Ντιελνά

82΄ Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη.

79' - Κίτρινη κάρτα για τη Σπαρτάκ: Και η κλωτσιά συνεχίζει (ανεξήγητα) να πηγαίνει σύννεφο... Την τελευταία την έριξε ο Μαγκίντι στον Ποτουρίδη.

75' - Κίτρινη κάρτα για τη Σπαρτάκ: Ένα ακόμα δυνατό μαρκάρισμα από τους Ρώσους, αυτή τη φορά από τον Ντε Ζέου στον Πάντελιτς.

66': Ευκαιρία για τη Σπαρτάκ! Έπειτα από ωραίο "πάτημα" του Ουέλιγκτον με το τακούνι, ο Γιάκοβλεφ έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα "έγλειψε" το αριστερό δοκάρι του Κάρολ.

65' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Στη θέση του Αμπντούν περνάει ο Καραγκούνης.

62' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό: Τη βλέπει ο Ντιελνά για ένα σκληρό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

57' - Κίτρινη κάρτα για τη Σπαρτάκ: Τη βλέπει ο Ζοτόφ για ένα δυνατό τάκλιν στον Ντιόγκο.

51' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Μετά από μπαλιά του Αμπντούν από αριστερά και εξαιρετική κεφαλιά-πάσα του Ντιόγκο, ο Πάντελιτς βρέθηκε απέναντι από τον Ρεμπρόφ και τον εκτέλεσε με δυνατό σουτ!

50': Μεγάλη ευκαιρία για τη Σπαρτάκ. Μετά από ωραίο συνδυασμό του με τον Ουέλιγκτον, ο Γιάκοβλεφ βρέθηκε απέναντι από τον Κάρολ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό κι έφυγε άουτ.

46': Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του επέστρεψε από τ' αποδυτήρια ο Ολυμπιακός. Στο β' μέρος, λοιπόν, θα αγωνιστούν οι Κάρολ, Πάντελιτς, Ντιόγκο, Βλαχοδήμος, Μοντέστο και Ποτουρίδης.

46': Έναρξη του β' μέρους.

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου.

45': Κι άλλη καλή απόκρουση του Μέγερι! Ο Ουέλιγκτον μπήκε ωραία από αριστερά και δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο γκολκίπερ των "ερυθρόλευκων" αντέδρασε και πάλι σωστά, διώχνοντας σε κόρνερ.

43': Ο Μανωλάς δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από προηγούμενη διεκδίκηση και ο Ποτουρίδης ετοιμάζεται ήδη να τον αντικαταστήσει.

37': Νέα μεγάλη επέμβαση του Μέγερι! Αυτή τη φορά την κάνει σε κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Άρι, διώχνοντας εκ νέου σε κόρνερ.

36': Φάση για τη Σπαρτάκ! Σε αναταραχή στην περιοχή, ο Ουέλιγκτον βρέθηκε μόνος και πλάσαρε με φάλτσο, αλλά ο Μέγερι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

35': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Μανωλάς έπιασε ωραία κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

34': Ο Τζεμπούρ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος αμυντικού και να βγει απέναντι από τον Ρεμπρόφ, αλλά έφυγε πλάγια και ο γκολκίπερ των Ρώσων τον πρόλαβε.

33': Έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Σπαρτάκ, ο Άρι βρέθηκε σε καλή θέση λίγο έξω από την περιοχή, αλλά το φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

30': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Μετά από ασταθή απόκρουση του Ρεμπρόφ, ο Αμπντούν προσπάθησε να τον πλασάρει έξω από την περιοχή, αλλά ο Ρώσος τερματοφύλακας απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης προσπάθησε να βρει τον Τζεμπούρ, αλλά εκείνος ήταν οφσάιντ.

23' - Κίτρινη κάρτα για τη Σπαρτάκ: Τη βλέπει ο Πάρσιβλιουκ, που πήγε πολύ δυνατά σε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Αμπντούν.

22': Οι Ρώσοι άλλαξαν ωραία την μπάλα και έβγαλαν σε πλεονεκτική θέση από αριστερά τον Γιάκοβλεφ, αλλά στο γύρισμα που έκανε εκείνος, επενέβη αποτελεσματικά ο Μανωλάς.

19': Καλή φάση για τη Σπαρτάκ. Ο Μέγερι βγήκε ψηλά και απέκρουσε σέντρα που έγινε από αριστερά, ενώ το ίδιο έκανε και στο σουτ που έπιασε ο Μαγκίντι -που είχε πάρει την επαναφορά!

13': Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό! Σε ωραία σέντρα του Σουμπίνιο από αριστερά, ο Μανωλάς γύρισε την μπάλα με το κεφάλι, αλλά ο Σιόβας (πιεζόμενος και από πλάγια θέση) έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

10': Έχει ισορροπήσει το ματς ο Ολυμπιακός, μετά την υπεροχή των Ρώσων στο ξεκίνημα.

-Παρακολουθώντας τα πρώτα λεπτά, διαπιστώνει κανείς πως ο ρόλος του δεξιού μπακ έχει αναταθεί τελικά στον Παπάζογλου. Η τριάδα των χαφ, λοιπόν, αποτελείται από τους Φέισα-Τάτο-Σουμπίνιο και ο Χαβίτο έχει ρόλο δεξιού χαφ (με αριστερό τον Αμπντούν).

5': Ευκαιρία για τη Σπαρτάκ! Ο Ουέλιγκτον μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή και πλάσαρε δυνατά, αλλά ο Μέγερι αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε στην απέναντι γωνία!

4': Πρώτο σουτ στο παιχνίδι. Έπειτα από σέντρα του Μαγκίντι και απόκρουση του Παπάζογλου, ο Ντε Ζέου έπιασε απευθείας βολέ από το ύψος της περιοχής, αλλά έφυγε ψηλά άουτ.

1': Έναρξη του αγώνα.

-Λίγο πριν τη σέντρα και οι φίλοι του Ολυμπιακού που έχουν καταφέρει να φτάσουν στις εξέδρες έχουν δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα με συνθήματα και καπνογόνα!

-Όλα έτοιμα στο Σβατς για να ξεκινήσει το φιλικό.

-Αρχηγός του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

-Όσον αφορά στο σχήμα (και με κάθε επιφύλαξη δεδομένης της διάθεσης του Ζαρντίμ να δοκιμάσει πράγματα) αυτό θα είναι 4-3-3 και θα διαμορφωθεί ως εξής: Τερματοφύλακας ο Μέγερι και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Ντιελνά, Σιόβας, Μανωλάς και Χαβίτο. Στα χαφ θα είναι οι Παπάζογλου, Φέισα και Σουμπίνιο και στην τριάδα της επίθεσης οι Τάτος (αριστερά), Αμπντούν (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή).

-Την ίδια ώρα ο Ουνάι Έμερι θα παρατάξει τους εξής για τους Ρώσους: Ρεμπρόφ, Κομπάροφ, Γκατάγκοφ, Παρέχα, Πάρσιβλιουκ, Γιάκοβλεφ, Ντε Ζέου, Ζότοφ, Μαγκίντι, Άρι και Ουέλιγκτον.

-Πιο συγκεκριμένα, οι 11 που επέλεξε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι οι εξής: Μέγερι, Ντιελνά, Σιόβας, Μανωλάς, Χαβίτο, Παπάζογλου, Φέισα, Σουμπίνιο, Τάτος, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

-Θα το κάνουν, λοιπόν, με μια ενδεκάδα-μείγμα παλιών και νέων παικτών, που δείχνει και τη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ να πειραματιστεί.

-Στο μικρό γηπεδάκι του Σβατς (χωρητικότητας μόλις 500 θεατών) οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν το πρώτο δείγμα γραφής για τη σεζόν που έρχεται.

-Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x