Γενικά

Το σήκωσε με Μαρκάνο η Ρούμπιν!

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ρωσία πήρε η Ρούμπιν Καζάν, επικρατώντας της Ζενίτ με σκορ 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ. Η ομάδα του Καζάν ανταποκρίθηκε καλύτερα στην ζέστη που επικρατούσε στην Σαμάρα όπου και διεξήχθη ο αγώνα. Ως αλλαγή πέρασε στο 79ο λεπτό ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ιβάν Μαρκάνο

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ρωσία πήρε η Ρούμπιν Καζάν, επικρατώντας της Ζενίτ με σκορ 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Καζάν ανταποκρίθηκε καλύτερα στην ζέστη που επικρατούσε στην Σαμάρα όπου και διεξήχθη ο αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι οι κυπελλούχοι της περσινής σεζόν κατέβαιναν ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι, κατάφεραν μέσα σε ένα 10λεπτο, από το 28ο έως το 38ο λεπτό, να πάνε στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα.

Αρχικά ο Σαλβατόρε Μποκέτι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Αλεξάνταρ Ριαζάντσεφ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο τεχνικός της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, έβαλε στον αγώνα τους Μπουκάροφ και Ζιριανόφ, σε μια προσπάθεια να επιτεθεί μαζικά και να «γυρίσει» το ματς. Ωστόσο, η Ρούμπιν ήταν σφικτή στα μετόπισθεν και δεν άφησε σε κανένα σημείο τους αντιπάλους της να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Την γλυκιά «γεύση» της κούπας γεύτηκε και ο Μαρκάνο, ο οποίος μπήκε στο 79ο λεπτό, στην θέση του Καραντενίζ.



Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x