Βόλεϊ

«Σάλπαρε το καράβι» για τους τελικούς

Σχοινιάς σημαίνει ...«καράβι» και το καράβι σήμερα (14/7) μας οδήγησε στην ολοκλήρωση της πρώτης μέρας του κυρίως ταμπλό του Πανελλήνιου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ, Masters 2012. Ο καυτός ήλιος κυριάρχησε και η θερμοκρασία ήταν και κυριολεκτικά και μεταφορικά ανεβασμένη!

Σχοινιάς σημαίνει «καράβι» και το… καράβι σήμερα(14/7) μας οδήγησε στην ολοκλήρωση της πρώτης μέρας του κυρίως ταμπλό του Πανελλήνιου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ, Masters 2012. Ο καυτός ήλιος κυριάρχησε και η θερμοκρασία ήταν και κυριολεκτικά και μεταφορικά ανεβασμένη!

Αναφορικά με τους άντρες, οι τρεις φορές νικητές του φετινού Πανελλήνιου Σιρκουί, Ξενάκης-Μπιλλήρης καθώς και οι Ζωλασταθιάδης-Νιώπας έχουν περάσει κατευθείαν στα αυριανά ημιτελικά. Εκεί περιμένουν τους αντιπάλους τους που θα προκύψουν από τους αγώνες των Γκόρτσανιουκ-Κουζούνη/Λόρντ-Ραμιώτη και Δημητριάδη-Χατζηηλιάδη/Κοτσιλιάνο-Ζουπάνι αντίστοιχα.

Η μοναδική ανατροπή που έγινε στους σημερινούς αγώνες, ήταν στους άντρες που το δίδυμο των Lord T./Ραμιώτη Α. αντιμετώπισε την Εθνική ομάδα των Κοτσιλιάνο Γ./Ζουπάνι Ν., κερδίζοντάς τους με 2-0(21-19,21-17)σετ.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 5.00 μ.μ. αυ

Το αυριανό (15/7) πρόγραμμα:
17. ΓΚΟΡΤΣΑΝΙΟΥΚ Α. / ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ Π. - LORD T. (GBR) / ΡΑΜΙΩΤΗΣ Α.
18. ΖΟΥΠΑΝΗΣ Ν. / ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ Γ. - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μ. / ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ Δ.
19. ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ Φ. / ΞΕΝΑΚΗΣ ΕΜ. - Νικητής αγώνα Νο17
20. ΖΩΛAΣΤΑΘΙΑΔΗΣ Η. / ΝΙΩΠΑΣ Δ. - Νικητής αγώνα Νο18
21. Νικητής αγώνα Νο19 - Νικητής αγώνα Νο20

Το «εισιτήριο» για τις Γυναίκες στα αυριανά ημιτελικά, έχουν εξασφαλίσει οι Kiss-Παπαφωτίου οι οποίες θα αντιμετωπίσουν το νικητή από το ζευγάρι των Γκότση/Νάστου- Κατερίνη -Παρασκάκη, καθώς και το δίδυμο Δηλαβέρη/Νικολαϊδου θα βρεθεί απέναντι με τον νικητή του αγώνα Τέζα-Φωτεινού και ΒΛΑΧΟΥ Β. / ΦΙΛΙΑ Φ.

Ο τελικός της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 4.00 μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής.

Το αυριανό (15/7) πρόγραμμα:
9. ΓΚΟΤΖΗ Δ. / ΝΑΣΤΟΥ Ν. - ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝ. / ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Γ.
10. ΒΛΑΧΟΥ Β. / ΦΙΛΙΑ Φ.-- ΤΕΖΑ Α. / ΦΩΤΕΙΝΟΥ Α.
11. KISS K. (HUN) / ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥΑ.- Νικητής αγώνα Νο9
12. ΔΗΛΑΒΕΡΗ Α. / ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ Κ. - Νικητής αγώνα Νο10
13. Νικητής αγώνα Νο11 - Νικητής αγώνα Νο12

Όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» έφυγαν ευχαριστημένοι από το «Καράβι sports club», με νικητές και ηττημένους να αποχωρούν με χαμόγελα ικανοποίησης.

Επιμέλεια: Άρτεμις Σκορδίλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x