Γενικά

Σενάρια επαναπατρισμού για Γκάγκο

Όνειρα απόκτησης του Φερνάντο Γκάγκο κάνουν στην Μπόκα Τζούνιορς. Με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε να έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από την ομάδα, οι φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες θέλουν να «κλείσουν» την τρύπα στο κέντρο, με τον 26χρονο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι σε πρώτο πλάνο.

Όνειρα απόκτησης του Φερνάντο Γκάγκο κάνουν στην Μπόκα Τζούνιορς.

Με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε να έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από την ομάδα, οι φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες θέλουν να «κλείσουν» την τρύπα στο κέντρο με τον 26χρονο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι σε πρώτο πλάνο.

«Ποιος δεν θα ήθελε τον Γκάγκο στην Μπόκα; Θα ήταν σημαντική προσθήκη, εάν υπογράψει σε μας», δήλωσε ο υποδιευθυντής της Μπόκα, «ανάβοντας» τα σενάρια μεταγραφής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντως θα είναι πρόθυμη να τον πουλήσει, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Πάντως, το πρόβλημα είναι οι υψηλές απολαβές του παίκτη, ο οποίος λαμβάνει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, με την σύλλογο της Αργεντινής να μην μπορεί να καλύψει το κασέ του.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής μέσος αγωνιζόταν με την φανέλα της Μπόκα από το 2004 έως το 2007, πριν κάνει το άλμα στην Ευρώπη και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x