Παράξενα

Τι... αυτογκόλ έβαλε ο τύπος (video)

Τέτοια αυτογκόλ μπαίνουν από σπάνια έως ποτέ. Έχουμε δει κατά καιρούς εντυπωσιακές περιπτώσεις αλλά αυτογκόλ έξω από την περιοχή και «κρέμασμα» του τερματοφύλακα δεν βλέπουμε και κάθε μέρα. Κάτι τέτοιο συνέβη στην πρεμιέρα του ουκρανικού πρωταθλήματος και στον αγώνα Τσερνομόρετς- Χόβερλα Ζακαρπάτια.

Τέτοια αυτογκόλ μπαίνουν από σπάνια έως ποτέ. Έχουμε δει κατά καιρούς εντυπωσιακές περιπτώσεις αλλά αυτογκόλ έξω από την περιοχή και «κρέμασμα» του τερματοφύλακα, δεν βλέπουμε και κάθε μέρα. Κάτι τέτοιο συνέβη στην πρεμιέρα του ουκρανικού πρωταθλήματος και στον αγώνα Τσερνομόρετς- Χόβερλα Ζακαρπάτια.

Το ρολόι του γηπέδου στην Οδησσό έδειχνε το 33ο λεπτό της αναμέτρησης και ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Ευγκέν Ελισέεφ έκανε κάτι που δε θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια μπαλιά αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της ομάδας του, έκανε μια πολύ δυνατή προβολή. Προφανώς και δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας και αυτή «καρφώθηκε» στο δεξί «γάμμα» της εστίας του τερματοφύλακα του. Ο τελευταίος δεν μπορούσε να απομακρύνει την μπάλα με τα χέρια και έτσι δεν κατόρθωσε να γλιτώσει την παραβίαση του τέρματος του.

Το αυτογκόλ διαμόρφωσε εκείνη τη στιγμή το 2-0 για την Τσερνομόρετς, η οποία τελικά επικράτησε με 3-2.

Χαρακτηριστική είναι και η χειρονομία του προπονητή της Χόβερλα στη συγκεκριμένη φάση, σαν να έλεγε στον παίκτη του «είσαι τρελός;».

Με τέτοια τελειώματα, τύφλα να έχουν οι επιθετικοί…

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Επιμέλεια : Πέτρος Θεοδωρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x