Stoiximan Super League

«Κάναμε λάθος με τον Σαβέφσκι»

Το «φάουλ» της ΑΕΚ απέναντι στον Τόνι Σαβέφσκι παραδέχθηκε ο Θωμάς Μαύρος. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» τόνισε πως όντως ήταν λάθος που η ΠΑΕ δεν μίλησε με την άλλη μεγάλη μορφή του συλλόγου για τη λήξη του συμβολαίου του. Ξεκαθάρισε όμως πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση να «αδειαστεί» και αφού εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό του στο πρόσωπό και την προσφορά του, δήλωσε βέβαιος πως -μιλώντας ως ΑΕΚτζήδες- στο τέλος θα τα βρουν.

Το «φάουλ» της ΑΕΚ απέναντι στον Τόνι Σαβέφσκι παραδέχθηκε ο Θωμάς Μαύρος.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» τόνισε πως όντως ήταν λάθος που η ΠΑΕ δεν μίλησε με την άλλη μεγάλη μορφή του συλλόγου για τη λήξη του συμβολαίου του.

Ξεκαθάρισε όμως πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση να «αδειαστεί» και αφού εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό του στο πρόσωπό και την προσφορά του, δήλωσε βέβαιος πως -μιλώντας ως ΑΕΚτζήδες- στο τέλος θα τα βρουν.

«Με τον Τόνι πράγματι δεν ασχοληθήκαμε. Το ξεχάσαμε το παιδί. Υπάρχουν τόσα που κοιτάμε και τρέχουμε κάθε μέρα για την ομάδα και πως θα σωθεί, που ξεχάσαμε τον Τόνι. Υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του, όμως. Δεν έγινε κάτι φοβερό! Θα μιλήσουμε μαζί του. Κανέναν δεν θέλουμε να μειώσουμε. Προς Θεού», ανέφερε στο «aek365.gr» ο Μαύρος.

«Έγινε ένα λάθος, συμφωνώ, αλλά δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω ότι τον “αδειάσαμε”. Όχι κι αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και κατέληξε:

«Ίσως θα μπορούσε και ο Τόνι να έρθει να μας πει δύο λόγια. Κάναμε όμως ένα λάθος. Εδώ είμαστε, θα τα βρούμε. Δεν το κάναμε επίτηδες. Έχουμε απόλυτο σεβασμό προς τον Τόνι και όσα πολλά έχει προσφέρει στην ΑΕΚ. ΑΕΚτζήδες και οι δύο είμαστε, θα μιλήσουμε ήρεμα και σωστά και θα τα βρούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x