Ειδήσεις

Τραυματίστηκε ο Γιαβτόκας!

Πλήγμα για την εθνική ομάδα της Λιθουανίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί χωρίς τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας. Ο 32χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο πόδι, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την σοβαρότητα του προβλήματος αλλά και για το διάστημα της απουσίας του.

Πλήγμα για την εθνική ομάδα της Λιθουανίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί χωρίς τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Ο 32χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο πόδι, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την σοβαρότητα του προβλήματος αλλά και για το διάστημα της απουσίας του.

«Δεν μπορεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις και οι γιατροί αναζητούν τρόπους για να γίνει πάλι καλά. Σίγουρα θα χρειαστεί να μείνει εκτός κάποιες μέρες» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Λιθουανός τεχνικός είδε τουλάχιστον τους Σίμας Γιασάιτις και Ρενάλντας Σεϊμπούτις να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x