Ισπανία

«Ποια Μπάρτσα; Οι Ολυμπιακοί»!

Να ξεχάσει τα σενάρια που τον θέλουν να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο «Κάμπ Νου» και να συγκεντρωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θέλει ο Χάβι Μαρτίνεθ. Μάλιστα, ο μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, κάτι που έχει εκμυστηρευτεί μόνο στους ανθρώπους του βασκικού συλλόγου, όπως ο ίδιος τόνισε.

Να ξεχάσει τα σενάρια που τον θέλουν να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο «Κάμπ Νου» και να συγκεντρωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θέλει ο Χάβι Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, ο μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, κάτι που έχει εκμυστηρευτεί μόνο στους ανθρώπους του βασκικού συλλόγου, όπως ο ίδιος τόνισε.

«Ό,τι ήταν να πω το έχω πει τόσο κατά την διάρκεια των διακοπών μου, όσο και στο Euro. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τα ίδια πράγματα όλη την ώρα. Στην Αθλέτικ ήδη ξέρουν την απόφασή μου. Όταν σε συνδέουν με μεγάλες ομάδες της Ευρώπης τότε σημαίνει πως κάνει την δουλειά σου καλά. Ωστόσο, το μοναδικό θέμα που με απασχολεί αυτή την στιγμή είναι μόνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου», δήλωσε ο Μαρτίνεθ.

O Βάσκος μέσος μίλησε και για το στυλ της εθνικής Ισπανία τόσο στο Euro όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο τον τελευταίων χρόνων. Αν και υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα την ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων με την βασική ομάδα της εθνικής Ισπανίας, αλλά η φιλοσοφία παραμείνει πάντα ίδια».

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x