Γενικά

Το περιβραχιόνιο στον Αθπιλικουέτα

Αρχηγός της ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας ορίστηκε την Κυριακή ο 22χρονος αμυντικός της Μαρσέιγ, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο διεθνής άσος επιλέχθηκε από το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του να… ηγηθεί των προσπαθειών των «φούριας ρόχας» στο Λονδίνο, προκειμένου να πάρουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Αρχηγός της ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας ορίστηκε την Κυριακή ο 22χρονος αμυντικός της Μαρσέιγ, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο διεθνής άσος επιλέχθηκε από το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του να… ηγηθεί των προσπαθειών των «φούριας ρόχας» στο Λονδίνο, προκειμένου να πάρουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Μάλιστα, ο Αθπιλικουέτα τόνισε: «Είναι όνειρο όλων μας να τερματίσουμε ψηλά και να κρεμάσουμε ένα μετάλλιο γύρω από το λαιμό μας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να βρεθούμε στην κορυφή».

Στη φάση των ομίλων η Ισπανία θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ιαπωνία (26 Ιουλίου), Ονδούρα (29 Ιουλίου) και Μαρόκο (1 Αυγούστου).

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x