Ελλάδα

Ιωαννίδης: «Τεράστια επιτυχία μόνο η συμμετοχή»!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της εθνικής ομάδας Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-19 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι μόνο η συμμετοχή στον τελικό αποτέλεσε τεράστια επιτυχία εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της εθνικής ομάδας Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-19 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι μόνο η συμμετοχή στον τελικό αποτέλεσε τεράστια επιτυχία εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια.

«Η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας Νέων U-19 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Οι νεαροί Έλληνες διεθνείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στον αποψινό τελικό κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η Εθνική ομάδα της Ισπανίας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους διεθνείς μας και τους προπονητές τους, για την πραγματικά εξαιρετική τους πορεία σε αυτή τη διοργάνωση και να ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον», τόνισε ο Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x