Stoiximan Super League

Live: Κλήρωση Σούπερ Λίγκας

Σε εξέλιξη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για την περίοδο 2012-13. Για τις 25 Αυγούστου προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα, τη διεξαγωγή ενός αγώνα και Παρασκευή για τηλεοπτικούς λόγους επιθυμεί η Nova. Βέροια-Ολυμπιακός, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης στην πρεμιέρα. Παρακολουθήστε live τη διαδικασία από το sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για την περίοδο 2012-13. Για τις 25 Αυγούστου προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα, τη διεξαγωγή ενός αγώνα και Παρασκευή για τηλεοπτικούς λόγους επιθυμεί η Nova. Παρακολουθήστε live τη διαδικασία από το sport-fm.gr.

Μετά τη δεύτερη αγωνιστική θα υπάρχει η πρώτη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 (με Λετονία εκτός στις 7/9 και με Λιθουανία εντός στις 11/9).

14:54 Αναλυτικά, η 1η αγωνιστική:

Βέροια-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Άρης
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός
Κέρκυρα-Ατρόμητος
ΟΦΗ-Ξάνθη
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς


14:49 Βέροια-Ολυμπιακός το πρώτο ζευγάρι που βγαίνει. Πανιώνιος-Άρης, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

14:42 Βγαίνουν οι κλειδάριθμοι των ομάδων προκειμένου να μην διεξαχθούν απανωτά τα ντέρμπι, αλλά να είναι διασκορπισμένα στη διάρκεια της σεζόν, ενώ επίσης υπάρχει μέριμνα ώστε οι πιθανότητες διεξαγωγής κάποιου μεγάλου αγώνα στην εκκίνηση της σεζόν να είναι μειωμένες.

14:37 Ακολουθεί παρουσίαση της επίσημης μπάλας της διοργάνωσης, ενώ ο κ. Αναγνώστου αναφέρεται στο διαδικαστικό μέρος της κλήρωσης.

14:35 Συνέχεια στη μικρή τελετή που προηγείται της κλήρωσης με την προβολή ενός βίντεο με τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της περασμένης σεζόν, κυρίως εκείνες που προάγουν το άθλημα και φωτίζουν τα πιο αγνά και όμορφα στοιχεία του.

14:27 Με τη σειρά του, ο Πάνος Παπαδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος ομίλου Forthnet, πρόσθεσε: «Οι επιτυχίες των Εθνικών ομάδων είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου να τις κεφαλοποιήσουμε στο πρωτάθλημα», ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες τις Nova για ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και του τηλεοπτικού προϊόντος της Σούπερ Λίγκας.

14:20 Ακολουθεί μια σύντομη "γεωγραφική" ανάλυση των 16 ομάδων και της κατανομής τους στο χάρτη που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

14:17: Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε: «Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες, θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχετε υυγεία. Να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς στημένα παιχνίδια, βία και όλα αυτά που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπω κάποιους φίλους παίκτες, ήθελα να τους πω να βοηθήσω τα παιδιά που θαυμάσαμε και χθες και θα τα θαυμάσουμε και του χρόνου στα γήπεδα της Τουρκίας. Δεν χρειάζεται να δίνουμε όλη μας την προσοχή στους ξένους».

14:14 Έμφαση στα φυτώρια κατά τα πρότυπα προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών ζήτησε να δοθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες παίκτες να αποτελέσουν την πλειοψηφία στις ομάδες, ενώ πρέπει όλοι μαζί να πολεμήσουμε τους εχθρούς του αθλητισμού».

14:10 «Το ποδόσφαιρο καλείται να δώσει μια διέξοδο μέσα στη δίνη της κρίσης», τόνισε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Παράλληλα όμως, δημιουργούνται και ευκαιρίες για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές», ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΠΟ για την επιτυχία της Εθνικής Νέων που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

14:05 Η διαδικασία ξεκίνησε με ένα μικρό αφιέρωμα στον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό, μέσω ενός βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των "ερυθρολεύκων".

Όπως και στα προηγούμενα χρόνια, έχει αποφασιστεί να δοθούν ειδικοί κλειδάριθμοι προκειμένου να μην διεξαχθούν απανωτά τα ντέρμπι, αλλά να είναι διασκορπισμένα στη διάρκεια της σεζόν, ενώ επίσης υπάρχει μέριμνα ώστε οι πιθανότητες διεξαγωγής κάποιου μεγάλου αγώνα στην εκκίνηση της σεζόν να είναι μειωμένες.

Κλειδάριθμοι θα δοθούν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που έχουν κοινή έδρα το ΟΑΚΑ, όπως και σε ΠΑΟΚ και Άρη, καθώς έχει ζητηθεί από τις αρχές στη Θεσσαλονίκη να μην αγωνίζονται ταυτόχρονα εντός έδρας για λόγους ασφαλείας.

Στην κλήρωση θα λάβουν κανονικά μέρος και η Κέρκυρα με τον Πανιώνιο, παρά τις καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος τους από Παναιτωλικό και Εργοτέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x