Stoiximan Super League

«Καλή κλήρωση για εμάς»!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του ΟΦΗ μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν, όπως τόνισε ο Μανόλης Φωτάκης. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ήταν αυτός που έδωσε το «παρών» για λογαριασμό της ομάδας του Ηρακλείου στην Αθήνα αντί του Νίκου Μαχλά, ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του ΟΦΗ μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν, όπως τόνισε ο Μανόλης Φωτάκης.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ήταν αυτός που έδωσε το «παρών» για λογαριασμό της ομάδας του Ηρακλείου στην Αθήνα αντί του Νίκου Μαχλά, ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

«Θεωρώ ότι η κλήρωση είναι καλή για την ομάδα μας. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να συγκροτηθεί το ρόστερ για τη νέα σεζόν ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο για τη νέα χρονιά. Πιστεύω ότι αν είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά δεν θα έχουμε πρόβλημα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ με μια σωστή πολιτική μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και να βάλει τα θεμέλια για την οικονομική του εξυγίανση», είπε ο Μανόλης Φωτάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x