Ισπανία

Βρέθηκε ο αντι-Άλμπα

Και το όνομα αυτού… Εμιλιάνο Ινσούα. Στον Αργεντινό μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν καταλήξει στην Βαλένθια για να καλύψουν το κενό που άφησε με την αποχώρησή του για την Μπαρτσελόνα ο Ζόρντι Άλμπα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία πρόκειται να καταθέσουν πρόταση αγοράς μέσα στις επόμενες μέρες.

Και το όνομα αυτού… Εμιλιάνο Ινσούα.

Στον Αργεντινό μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν καταλήξει στην Βαλένθια για να καλύψουν το κενό που άφησε με την αποχώρησή του για την Μπαρτσελόνα ο Ζόρντι Άλμπα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία πρόκειται να καταθέσουν πρόταση αγοράς μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός μετακόμισε στα «λιοντάρια» την περασμένη σεζόν από την Λίβερπουλ και σε 43 συμμετοχές πέτυχε 6 γκολ. Οι «νυχτερίδες» παρακολούθησαν την πορεία του παίκτη και έμειναν ικανοποιημένες από τα στοιχεία του.

Η ρήτρα αποδέσμευσής ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά εφόσον η Βαλένθια κινηθεί για την απόκτησή του, οι διαπραγματεύσεις θα κινηθούν σε πολύ χαμηλότερα ποσά.

Υπενθυμίζεται πως το δεξί άκρο της άμυνας της ισπανικής ομάδας καλύφθηκε από τον Ζοάο Περέιρα, παίκτης ο οποίος επίσης αγωνίστηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x