Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Αλάνια Βλ. 1-0 (Τελικό)

Μια… δεύτερη γεύση από τον Ολυμπιακό που ετοιμάζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα μπορέσουν να έχουν σήμερα στις 19:00 οι οπαδοί της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αλάνια Βλαντικαφκάζ. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο των Πειραιωτών και το τελευταίο επί αυστριακού εδάφους, καθώς αύριο, Τρίτη είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στην Αθήνα.

Μια… δεύτερη γεύση από τον Ολυμπιακό που ετοιμάζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα μπορέσουν να έχουν σήμερα στις 19:00 οι οπαδοί της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο των Πειραιωτών και το τελευταίο επί αυστριακού εδάφους, καθώς αύριο, Τρίτη είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στην Αθήνα.



Τέλος στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη με το τέρμα του Τζεμπούρ.

86' Ωραίο σουτ από τον Νέκο, αλλά ο Μέγιερι, εντυπωσιακά σε κόρνερ.

84' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Αμπντούν βγαίνει και μπαίνει στο παιχνίδι και πάλι ο Βλαχοδήμος.

78' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Χαβίτο στη θέση του Παπάζογλου.

77' Σουτ του Σουμπίνιο έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

75Σούτ του Πάντελιτς, μπλοκάρει δύσκολα ο τερματοφύλακας της Αλάνια.

73'Καλή πάσα στον Πάντελιτς. Ο Σέρβος όμως είναι σε θέση οφ-σάιντ.

Καλός ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτό.

67' Καλή ευκαιρίαγια τον Ολυμπιακό... Ο Πάντελιτς έβγαλε μια μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Ο Καραγκούνης έπιασε ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα άουτ.

61' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στον αγωνιστικό χώρο περνάει ο Καραγκούνης. Εκτός αγωνιστικού ο Τζεμπούρ.

59'Ευκαιρια για τον Ολυμπιακό. Εκτέλεση κόρνερ και ο Σιόβας κάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα φεύγει αουτ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανεβάσει ρυθμό. Έχουν κερδίσει μέτρα και έχουν αρχίσει να πιέζουν πιο ψηλά. Αποτέλεσμα αυτού είναι να κερδίζουν τη μπάλα και να προσπαθούν να οργανώσουν επιθέσεις.

56: Δοκάρι για την Αλάνια στην αντεπίθεση.

56Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Αντεπίθεση για τους ερυθρόλευκους. Η μπάλα φτάνει στον Τζεμπούρ. Εκμευταλλεύεται την ταχύτητά του και φτάνει σε θέση βολής. Σουτάρει στην κλειστή γωνία αλλά ο τερματοφύλακας της Αλάνια διώχνει.

54' Ευκαιρία για την Αλάνια. Ο Μέγιερι διώχνει σε κόρνερ.

Αλλαγές από τον Ζαρντίμ. Στον αγωνιστικό χώρο οι: Μέγιερι, Ντιελνά, Σουμπίνιο, Τάτος και Πάντελιτς πέρασαν στις θέσεις των Κάρολ, Ποτουρίδη, Φέισα, Ντιόγκο και Βλαχοδήμου.

46' Έναρξη δευτερου ημιχρόνου

45' ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ 45ΛΕΠΤΟΥ

42'Ο Φέισα βγάζει ωραία μπαλιά στον Μοντέστο. Εκείνος προσπαθεί να κάνει την σέντρα. Δεν είναι καλή όμως και οι αμυντικοί διώχνουν.

38'Ευκαιρία για την Αλάνια. Ο Κάρολ όμως, προλαβαίνει με έξοδο τον αμυντικό και μπλοκάρει τη μπάλα πριν ο Πρίσκιν ήταν σε θέση βολής.

32'Η Αλάνια έχει και πάλι την υπεροχή ενώ έχει αρχίσει να πιέζει ψηλά τους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

26' Αλλαγή για την Αλάνια. Ο Καρντοσο τραυματίστηκε και αποχωρεί. Στη θέση του ο Ντα Κόστα

26' Καθόλου καλό παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Ο ρυθμός έχει πέσει αρκετά μετά από αρκετές διακοπές στο παιχνίδι.

19'Ευκαιρία για την Αλάνια. Οι Ρώσοι με γρήγορες μπαλιές έφτασαν στη μεγάλη περιοχή. Ο Πρίσκιν δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο Κάρολ εύκολα έπιασε τη μπάλα

13' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον Τζεμπούρ Ο Παπάζογλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός, κάνει μια βαθιά μπαλιά. Ο Τζεμπούρ εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην περιοχή της Αλάνια και με ένα εξαιρετικό σουτ, χωρίς να αφήσει τη μπάλα να πέσει στο έδαφος, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ρωσικής ομάδας.

12' Προσπάθεια να αναπτυχθεί ο Ολυμπιακός από το αριστερό άκρο. Ο Τζεμπούρ όμως καταλογίζεται σε θέση οφ-σάιντ.

10' Βαθια μπαλιά προς την μεγάλη περιοχή με τον Βλαχοδήμο να προσπαθεί να την κερδίσει. Ο τερματοφύλακας της Αλάνια μπλοκάρει την μπάλα χωρίς δυσκολία.

6' Οι Ρώσοι εκτελούν ένα φάουλ. Ο Κάρολ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να πηδήξει ανάμεσα στους αμυντικούς και να πιάσει την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να μην πιέζει αρκετά ψηλά, δηλαδή από την αντίπαλη άμυνα. Οι παίκτες περιμένουν στη μεσαία γραμμή και πιέζουν ασφυκτικά όταν οι Ρώσοι φτάσουν στη γραμμή.

Οι Ρώσοι, οι οποίοι είναι σαφώς σε μεγαλύτερη ετοιμότητα καθώς σε λίγες ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημά τους, έχουν την υπεροχή και δείχνουν στα πρώτα λεπτά να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

1' Έναρξη του αγώνα

Ο Ολυμπιακος θα αγωνιστεί με τις λευκές εμφανίσεις. Αντίθετα οι ρώσοι με κίτρινες και κόκκινες.

Ο Ζαρντίμ έχει επιλέξει να παρατάξει τον Ολυμπιακό σε διάταξη 4-2-3-1. Με τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Τον Ντιόγκο να είναι πίσω του, σε ρόλο κρυφού επιθετικού, εκεί που πέρσι συνήθως αγωνιζόταν ο Φουστέρ. Στα άκρα είναι οι Βλαχοδήμος και Αμπντούν.

Η 11άδα της Αλάνια: Κόμιτ, Κοζίν, Μπουλγκάρου, Γριγκόριεφ, Καρντόσο, Τσαρικάγιεφ, Τεμπέρας, Νέκο, Γκετέριεφ, Κουμπούλοφ, Πρίσκιν

Η 11άδα του Ολυμπιακού:Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Φέισα, Βλαχοδήμος, Αμποντούν, Ντιόγκο και Τζεμπούρ.

Οι καιρικές συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με αυτές που επικρατούσαν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Ήλιος, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο Σβατς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x