Ιταλία

Ή Παρί ή… σπίτι του!

Μόνο για τα «μάτια» της Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένος να φύγει από την Παλέρμο ο Φεντερίκο Μπαλζαρέτι. Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος των Σικελών, ο Ιταλός αμυντικός δεν γοητεύεται από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και είναι πρόθυμος να μείνει στην Σικελία, εφόσον δεν κινηθούν οι Παριζιάνοι για την απόκτησή του.

Μόνο για τα «μάτια» της Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένος να φύγει από την Παλέρμο ο Φεντερίκο Μπαλζαρέτι.

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος των Σικελών, ο Ιταλός αμυντικός δεν γοητεύεται από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και είναι πρόθυμος να μείνει στην ιταλική ομάδα, εφόσον δεν κινηθούν οι Παριζιάνοι για την απόκτησή του.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μείνει μαζί μας. Ο Φεντερίκο έχει ξεκαθαρίσει ότι θα σκεφτόταν να φύγει μόνο για την Παρί, αλλά αυτό δεν έχει γίνει ακόμα, αφού δεν έχουν στείλει πρόταση», τόνισε ο αντιπρόεδρος και συνέχισε:

«Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2013 και έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο για την ανανέωση. Ο μόνος λόγος που θα ήθελε να φύγει είναι για να πάει στο Παρίσι, επειδή εκεί δουλεύει η γυναίκα του».

Εκτός της γαλλικής ομάδας ενδιαφέρον για τον 31χρονο μπακ έχει δείξει και η Μίλαν, η οποία μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει αλλού για να καλύψει την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x