Stoiximan Super League

Μεταβίβαση… από Τετάρτη

Νέα αναβολή στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών του Τζίγκερ στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Τετάρτη το φινάλε στην πολύκροτη υπόθεση.

Νέα αναβολή στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών του Τζίγκερ στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Τετάρτη το φινάλε στην πολύκροτη υπόθεση.

Από Παρασκευή, Δευτέρα και… από αύριο σε αύριο.

Η απόκτηση του πακέτου των μετοχών από το Σωματείο πήρε εκ νέου αναβολή, αφού επρόκειτο να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε.

Αιτία; Η καθυστερημένη επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από την Αυστρία λόγω καιρού, το απόγευμα της Δευτέρας και η αδυναμία των δικηγόρων να ολοκληρώσουν την υπόθεση, την Τρίτη, μεταφέρει κατά δύο μέρες τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μεταβεί από το βράδυ της Παρασκευής στην Αυστρία ώστε να μιλήσει με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές, ενώ μάλιστα, παρακολούθησε και τη φιλική αναμέτρηση με την Κράσνονταρ, βλέποντας το «τριφύλλι» να γνωρίζει ήττα με σκορ 2-1.

Την ώρα που οι «πράσινοι» αγωνίζονταν κόντρα στην Αλ Γιαϊς, ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» επέστρεφε στην Ελλάδα και πλέον, θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα των μετοχών προκειμένου να μη σημειωθεί περαιτέρω καθυστέρηση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x