Oλλανδία

«Ψώνια» από Καταλονία για Άγιαξ

Τον Μαρκ Μουνιέσα της Μπαρτσελόνα εξετάζουν στον Άγιαξ για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Ολλανδών, Μαρκ Όφερμαρς. Πρόταση δανεισμού σκοπεύουν να προτείνουν στους Καταλανούς και με τον νεαρό αμυντικό να υπολογίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Γιαν Φερτόνχεν, ο οποίος αποχώρησε προ ημερών για την Τότεναμ.

Τον Μαρκ Μουνιέσα της Μπαρτσελόνα εξετάζουν στον Άγιαξ για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Ολλανδών, Μαρκ Όφερμαρς.

Πρόταση δανεισμού σκοπεύουν να προτείνουν στους Καταλανούς, με τον νεαρό αμυντικό να υπολογίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Γιαν Φερτόνχεν, ο οποίος αποχώρησε προ ημερών για την Τότεναμ.

«Θέλει να έρθει στην ομάδα και είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο. Την Πέμπτη θα μιλήσει με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του και μετά θα συζητήσει με εμάς. Θα δεχθούμε τηλέφωνο από την ομάδα του τις επόμενες μέρες, οπότε περιμένουμε εξελίξεις», τόνισε ο παλαίμαχος άσος σε Μέσα της πατρίδας του.

Οι καλές σχέσεις του Όφερμαρς με την Μπαρτσελόνα, όπου και αγωνίστηκε, θα βοηθήσει την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και περαιτέρω… νταλαβέρια των δύο ομάδων.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x