Stoiximan Super League

«Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Έτοιμοι για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ Μπακού (19/7, 19:00) δηλώνουν στον Αστέρα Τρίπολης δια στόματος Σάκη Τσιώλη. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμη, ο προπονητής των Αρκάδων αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως το πρόγραμμα είναι δύσκολο για τον Αστέρα, ιδιαίτερα στην αρχή.

Έτοιμοι για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ Μπακού (19/7, 19:00) δηλώνουν στον Αστέρα Τρίπολης δια στόματος Σάκη Τσιώλη.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμη, ο προπονητής των Αρκάδων αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως το πρόγραμμα είναι δύσκολο για τον Αστέρα, ιδιαίτερα στην αρχή.

«Η ομάδα είναι έτοιμη για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κάναμε τις δύο τελευταίες προπονήσεις στο πλαστικό χορτάρι προκειμένου να προσαρμοστούμε στις συνθήκες της αναμέτρησης. Πάμε στο Αζερμπαϊτζάν για ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Τσιώλης στο Arcadia sports για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πιστεύω ότι το πρόγραμμα παίζει σημαντικό ρόλο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αν δεν ξεκινήσεις καλά, τότε υπάρχει αγωνία και γκρίνια. Αν αρχίσουμε με θετικά αποτελέσματα τότε η ομάδα θα πάρει ψυχολογία και όλα θα είναι διαφορετικά. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα του Αστέρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το πρώτο ματς στην έδρα σου (σ.σ. με την Κέρκυρα) είναι σημαντικό και πρέπει να το κερδίσεις. Τέτοιο πρόγραμμα πάντως, ούτε να το ζωγραφίζαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x