Stoiximan Super League

Φιλική «τριάρα» ο ΠΑΣ (vids)

Σε καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να επικρατεί του Πανθρακικού με σκορ 3-0. Όπως μαρτυρά και το αποτέλεσμα του αγώνα ο «Άγιαξ» ήταν ανώτερος των νεοφώτιστων, οι οποίοι έδειξαν ότι… θέλουν δουλειά.

Σε καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να επικρατεί του Πανθρακικού με σκορ 3-0.

Όπως μαρτυρά και το αποτέλεσμα του αγώνα ο «Άγιαξ» ήταν ανώτερος των νεοφώτιστων, οι οποίοι έδειξαν ότι… θέλουν δουλειά.

Οι Ηπειρώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον με σουτ του στην κίνηση του Βίλα στο 28ο λεπτό, μετά την απόκρουση του Κουτσόπουλου σε προσπάθεια του Τοπούζη, παίκτης ο οποίος δοκιμάζεται από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κοροβέσης και εκτέλεσε ο Τζάνης. Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις ο Γιάκος με όμορφο σουτ από από το ύψος της περιοχής.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Σαρακατσάνος, Βοσνακίδης, Μίνγκας, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Μπαικαρά, Μοσχάκης, Γωνιάδης.

*Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων καθώς και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην προετοιμασία και συμμετέχουν στις προπονήσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούζ, Ντε Βινσέντι, Κειτά, Λίλα, Βίλα, Ασωνίτης, Μιχαήλ, Οικονόμου, Πάντος, Παππάς, Τοπούζης.

*Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αυγενίκου, Γεωργίου, Γανωτης, Γιάκος, Ιωάννου, Κολοβέτσιος, Πατσατζόγλου και Τζανης.

Δείτε γκολ από την αναμέτρηση, μέσα από την κάμερα του super-fm.gr:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x