Γαλλία

Απέρριψε τη Ρούμπιν Καζάν ο Γκομίς!

Μπορεί η Λιόν να τα είχε βρει σε όλα στο οικονομικό με τη Ρουμπίν Καζάν για την παραχώρηση του Μπαφετιμπί Γκομίς, όμως όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των «λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς ο Γάλλος επιθετικός αρνήθηκε να μετακομίσει στη Ρωσία. Το πρέσινγκ των Ρώσων για την απόκτηση του 26χρονου φορ κρατούσε πολλές ημέρες, ωστόσο ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το γαλλικό σύλλογο. Ωστόσο, αυτά όλα σε φιλολογικό ενδιαφέρον.

Μπορεί η Λιόν να τα είχε βρει σε όλα στο οικονομικό με τη Ρουμπίν Καζάν για την παραχώρηση του Μπαφετιμπί Γκομίς, όμως όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των «λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς ο Γάλλος επιθετικός αρνήθηκε να μετακομίσει στη Ρωσία.

Το πρέσινγκ των Ρώσων για την απόκτηση του 26χρονου φορ κρατούσε πολλές ημέρες, ωστόσο ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το γαλλικό σύλλογο. Ωστόσο, αυτά όλα σε φιλολογικό ενδιαφέρον. Και την ώρα που το «φλερτ» έγινε επίσημο, ο Γκομίς δεν έδειξε να αλλάζει στάση στο… χρυσάφι που του στρώθηκε.

«Συζητούσαμε χθες με μια ομάδα η οποία επιθυμούσε να αποκτήσει τον Γκομίς και ενώ εγώ συμφώνησα, αυτός αρνήθηκε», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άνδρα» της Λιόν σχετικά με την πρόταση της Ρουμπίν Καζάν, η οποία είχε... ενοχλήσει ξανά για το συγκεκριμένο παίκτη στο παρελθόν.

Παράλληλα, ένα «μέτωπο» που έχει ανοίξει για τα καλά στη γαλλική ομάδα είναι η παραμονή του Μισέλ Μπαστός. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ φέρεται πως θέλει να αποχωρήσει από τη Λιόν, τόσο γιατί έχει… ραγίσει το γυαλί με τον Ολάς, όσο και λόγω της ληστείας που είχε γίνει στο σπίτι του τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, ήδη ομάδα από το Κατάρ έχει προσεγγίσει τον Μπάστος για πιθανή μεταγραφή του.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x