Ειδήσεις

«Καθάρισε» ο Πάου με Αυστραλία

Με αρκετή δυσκολία η Ισπανία επικράτησε 75-69 της Αυστραλίας σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Γρανάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά για τους «φούριας ρόχας», που θα αντιμετωπίσουν τους «boomers» και την Τετάρτη, αλλά αυτή τη φορά στη Μάλαγα. Κορυφαίος των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν ο Πάου Γκασόλ με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε ο αδερφός του, Μαρκ.

Με αρκετή δυσκολία η Ισπανία επικράτησε 75-69 της Αυστραλίας σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Γρανάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά για τους «φούριας ρόχας», που θα αντιμετωπίσουν τους «boomers» και την Τετάρτη, αλλά αυτή τη φορά στη Μάλαγα.

Κορυφαίος των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν ο Πάου Γκασόλ με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε ο αδερφός του, Μαρκ.

Δεκάλεπτα: 19-16, 35-35, 54-53, 75-69.

Ισπανία: Γκασόλ 22, Φερνάντεθ 9, Ροντρίγκεθ 3, Καλντερόν 4, Ρέγες 12, Κλαβέρ 7, Σαν Εμετέριο 4, Γιουλ 9, Ιμπάκα 5, Σάδα, Ναβάρο.

Αυστραλία: Μιλς 14, Γκίμπσον 4, Ινγκλς 10, Νιούλεϊ 16, Ντελαβεντόβα 5, Μπάρλοου 3, Μπέινς 4, Άντερσεν 12, Μάριτς 1, Γουόρθινγκτον, Νίλσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x