Stoiximan Super League

Πάει… Χιουντάι ο Λεονάρντο

Στην Κορέα, όχι για λογαριασμό της Νταεγκού αλλά της Χιουντάι, καταλήγει ο Λεονάρντο. Η μεταγραφή φαίνεται πως είναι ζήτημα ωρών να ολοκληρωθεί αφού έχουν σταλεί προς υπογραφή στην ασιατική χώρα τα απαραίτητα έγγραφα. Διαβάστε τους όρους της επικείμενης συμφωνίας. Παρελθόν ο Χέλγκασον.

Στην Κορέα, όχι για λογαριασμό της Νταεγκού αλλά της Χιουντάι, καταλήγει ο Λεονάρντο.

Η μεταγραφή φαίνεται πως είναι ζήτημα ωρών να ολοκληρωθεί, με τους Ασιάτες να δίνουν άμεσα 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ, επιπλέον 500.000 ευρώ με τη μορφή εγγυητικής που θα προεισπράξει η ΠΑΕ με μικρό κόστος, ενώ αντί ποσοστού μεταπώλησης 15% η «Ένωση» ζήτησε από τους Κορεάτες να καλύψουν το ποσό των 150.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον παίκτη.

Ήδη τα απαραίτητα συμφωνητικά έχουν συνταχθεί, υπογραφεί και σταλεί από την πλευρά της «Ένωσης» στην Κορέα και αναμένεται η υπογραφή της Χιουντάι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 700.000 ευρώ.

Τέλος και ο Χέλγκασον

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Έλφαρ Χέλγκασον. Με τον Ισλανδό αμυντικό, που ήταν εκτός πλάνων, επιτεύχθηκε συμφωνία για να «σπάσει» το συμβόλαιό του εισπράττοντας μόνο τις 40.000 ευρώ που του οφείλονταν. Αναμένεται να ακολουθήσουν οι Γκερέιρο και Γκούντγιονσεν, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Λαγό εφόσον βρει ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x