Stoiximan Super League

Δεν το βάζει κάτω ο Εργοτέλης

Έφεση στo Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα καταθέσει σήμερα ο Εργοτέλης, έχοντας ως στόχο να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας μετά την Πανιωνίου και Κέρκυρας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας, αφού τις τελευταίες μέρες είχαν λάβει αισιόδοξα μηνύματα για την έκβαση της παραπάνω υπόθεσης.

Έφεση στo Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα καταθέσει σήμερα ο Εργοτέλης, έχοντας ως στόχο να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας μετά την δικαίωση Πανιωνίου και Κέρκυρας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας, αφού τις τελευταίες μέρες είχαν λάβει αισιόδοξα μηνύματα για την έκβαση της παραπάνω υπόθεσης.

Πλέον οι Κρητικοί στρέφουν τις λιγοστές τους ελπίδες για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία στην έφεση που αναμένεται να καταθέσουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο θα αποφασίσει για την δικαστική διαμάχη των «κιτρινόμαυρων» αλλά και του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο.

Εν τω μεταξύ σήμερα η υπόθεση εκδικάζεται και την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με τις ελπίδες των δύο ομάδων να είναι λιγοστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x