Βόλεϊ

Με το βλέμμα στην κλήρωση…

Στο Κλάγκενφουρτ βρίσκεται το δίδυμο του μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσαρτσιάνη. Με το βλέμμα στραμμένο και στην κλήρωση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο τελευταίο τουρνουά του Παγκοσμίου σιρκουί.

Στο Κλάγκενφουρτ βρίσκεται το δίδυμο του μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσαρτσιάνη.

Με το βλέμμα στραμμένο και στην κλήρωση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο τελευταίο τουρνουά του Παγκοσμίου σιρκουί.

Η Εθνική ομάδα θα δώσει στο Κλάγκενφουρτ ένα ακόμη τεστ ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία της, λίγο πριν τη αποστολή τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, η αγωνία θα κορυφωθεί για το ελληνικό δίδυμο τις προσεχείς ημέρες. Η αιτία είναι ότι στο Γκραν Σλαμ του Κλάγκενφουρτ και συγκεκριμένα την Πέμπτη (20/7) θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, απ’ όπου θα προκύψουν και οι αντίπαλοι της Βίκυς και της Μαρίας στο Λονδίνο.

Οι 24 ομάδες ανδρών και γυναικών θα χωριστούν σε έξι ομίλους των τεσσάρων και την πρόκριση για τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων θα λάβουν οι δύο πρώτες από κάθε γκρουπ και οι δύο καλύτερες τρίτες συνολικά.

Στην περίπτωση που οι ελληνίδες αθλήτριες ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Αυστρία, υπάρχει το ενδεχόμενο να παρευρεθούν στους τελικούς του Πανελλήνιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Masters 2012 στην Κεραμωτή (20-22/7).

Επιμέλεια: Άρτεμις Σκορδίλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x