Επικαιρότητα

«Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για το 2012»

«Συμφωνήσαμε σε όλα», δήλωσε ο υπουργός των Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών κυρίων Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. «Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνοντας ότι θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

«Συμφωνήσαμε σε όλα», δήλωσε ο υπουργός των Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών κυρίων Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Στην σύσκεψη συμμετείχε και ο υπουργός των Οικονομικών. Σε αλλεπάλληλα ερωτήματα δημοσιογράφων αν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ο κ. Στουρνάρας δεν απάντησε, κάτι που θεωρείται ότι αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μετά την σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ο υπουργός των Οικονομικών αναφέρθηκε λακωνικά στη συζήτηση για τη λήψη νέων μέτρων λέγοντας: «Συγκεκριμένα μέτρα έχουμε βρει πολλά».

«Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνοντας ότι θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Αναμένονται δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και ενδεχομένως ανακοινώσεις από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x