Stoiximan Super League

Οι «κομμένοι» και ο Ρίκκα

Όρθιος από το… κύμα αποχωρήσεων που σημειώνεται στην ΑΕΚ -αλλά κι εκείνο των εκκαθαρίσεων που ξεκινά- μένει ο Αντώνης Ρίκκα. Δεδομένης της λειψανδρίας στα χαφ και της πίστης πως ο Έλληνας μέσος αν μη τι άλλο θα μπορεί να σταθεί σε ένα ρόστερ σαν αυτό που θα έχει του χρόνου η «Ένωση», δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της εξόδου όπως οι Καλαμιώτης, Τσουκαλάς, Φέτσης και Αγκιριμπά.

Όρθιος από το… κύμα αποχωρήσεων που σημειώνεται στην ΑΕΚ -αλλά κι εκείνο των εκκαθαρίσεων που ξεκινά- μένει ο Αντώνης Ρίκκα.

Δεδομένης της λειψανδρίας στα χαφ και της πίστης πως ο Έλληνας μέσος αν μη τι άλλο θα μπορεί να σταθεί σε ένα ρόστερ σαν αυτό που θα έχει του χρόνου η «Ένωση», δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της εξόδου όπως οι Καλαμιώτης, Τσουκαλάς, Φέτσης και Αγκιριμπά.

Ο Ρίκκα είναι από τους λίγους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν συμβόλαιο και μετά το καλοκαίρι. Επειδή ωστόσο δεν συγκαταλέγεται σε εκείνα που η «Ένωση» θα είχε μεγάλο κέρδος από το να απαλλαγεί -κι επειδή στις θέσεις των χαφ δημιουργείται τεράστιο κενό με την αποχώρηση των Μάκου, Βάργκας, Καφέ και Γκερέιρο- ο Έλληνας μέσος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ.

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με τους Καλαμιώτη, Αγκιριμπά, Τσουκαλά, Φέτση, που δεν έπεισαν με την παρουσία τους στις προπονήσεις και «κόπηκαν» από τον Βαγγέλη Βλάχο. Τόσοι οι δυο πρώτοι, λοιπόν (που είχαν δοθεί δανεικοί πέρυσι) όσο και οι δυο νεαροί που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποτελέσουν παρελθόν από την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x