Super League 2

Λόπεζ και επίσημα

Παίκτης του Πιερικού και με τη… βούλα είναι από σήμερα (18/7) ο Άλμπερτ Λόπεζ. Ο 27χρονος Ισπανός μέσος ανακοινώθηκε από την διοίκηση και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα της Κατερίνης, η οποία έβαλε στο ρόστερ της έναν παίκτη, που όπως υποστηρίζουν στον σύλλογο μπορεί να προσφέρει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάλαγα Β από την πλευρά του στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Πιερικού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιλογή του.

Παίκτης του Πιερικού και με τη… βούλα είναι από σήμερα (18/7) ο Άλμπερτ Λόπεζ.

Ο 27χρονος Ισπανός μέσος ανακοινώθηκε από την διοίκηση και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα της Κατερίνης, η οποία έβαλε στο ρόστερ της έναν παίκτη, που όπως υποστηρίζουν στον σύλλογο μπορεί να προσφέρει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάλαγα Β από την πλευρά του στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Πιερικού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιλογή του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού Αλμπέρτο Λόπεζ Αρτεσέρος. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30-06-2013, είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1988, στην Πάλμα της Μαγιόρκα και αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος. Ο Λόπεζ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μαγιόρκα, παίζοντας στην α' και β' ομάδα, πριν έλθει στην Κατερίνη και στον Πιερικό».

Ο Ισπανός μέσος τόνισε στα πρώτα του λόγια μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ομάδα της Κατερίνης:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον Πιερικό και ευχαριστημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και θα δουλέψω πολύ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Θα τα δώσω όλα για τη φανέλα του Πιερικού, θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να δείξω ότι δεν έκανε λάθος η διοίκηση που με απέκτησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x